cropped-cc-logo.png

About us

Kort beskrivning om Chris Craft och vilka vi är till varför kunder ska välja just oss

About us

cropped-cc-logo.png


Kort beskrivning om Chris Craft och vilka vi är till varför kunder ska välja just oss

Transparent kommunikation, vänlig & personlig

Vi jobbar hårt för transparens och kommunikation och redovisar för varendaste en timme som vi fakturerar för. Vi vill hålla våra kunder precis så uppdaterade som det bara går för att undvika otrevliga överraskningar angående budget och tidtabell. I och med detta samlar vi också mycket noggrant in data från våra projekt, detta för att kunna göra så precisa estimat som bara möjligt

Vad våra kunder säger om oss

Våra Projekt

Här kan du läsa mer om våra projekt som vi haft möjlighet att jobba med hos våra kunder. Allt från fönstersmyg till golvglasering.

Renovering av fönstersmyg i sekelskiftslägenhet

Förnyande av fönstersmygar innebär många delmoment, ca 15st, och en hel del skicklighet. Totalt brukar vi räkna med ungefär 14h arbetstimmar per smyg.

Läs mer

Golv, tak och väggrenovering i centrala Helsingfors

På grund av sprickor valde vi att lägga in ett spacklingsnät som garanterar att taket inte spricker i framtiden och skapar samtidigt en rak yta.

Läs mer

Bastu får en förstärkning med nya fönserpartier

Genom att lägga in stora fönster gör du vilken gammal bastu som helst modern. Öppningen förstärktes ordentlig med en balk ovanför.


Läs mer

Totalrenovering av badrum i idylliskt fritidshus

text
text
text
text
Läs mer

Vi finns här för dig!

Vi har genomfört flera lyckade projekt, allt från sekelskiftslägenheter i centrala Helsingfors, till landställen i den finska skärgården. Vi jobbar hårt för transparens och kommunikation och redovisar för varendaste en timme som vi fakturerar för.

Scroll to Top