TOTALRENOVERING AV MYSIG TVÅA

En gång trång och uppdelad tvåa genomgick en totalrenovering som gav den ökad funktionalitet och stil. Från ett litet vardagsrum och ett separat kök skapades ett stort och luftigt rum med öppen planlösning. Sovrummet fick också en mer funktionsduglig planlösning.

hesperiagatan_efter

Det är alltid spännande när vi får möjligheten att delta i totalrenoveringar av bostäder. I det här projektet var målet att skapa en mer funktionell och vacker bostad av en tvåa som tidigare var trång och uppdelad.

hesperiegatan2_efter

PROJEKT SAMMANFATTNING

Förnya golvet från tidigare laminat till vacker fiskbensparkett. Detta krävde först en nivellering av det befintliga betonggolvet för att skapa en jämn yta. Därefter krävde golvläggningen precision då varje bräda lades individuellt.

En av de mest märkbara förändringarna var flyttningen av en vägg som tidigare delade upp utrymmena. Genom att flytta den skapades ett större vardagsrum som kombinerades med köket, vilket ökade den öppna känslan i bostaden.

Sovrummet fick en mer praktisk och funktionell planlösning samtidigt som vi lyckades bevara designen och estetiken i rummet. 

Sista touchen var installationen av ett modernt kök med stilrena köksluckor och moderna vitvaror från Kvik. Detta lyfte inte bara utseendet på köket utan även dess funktionalitet.

"Ett exempel på hur planändringar och omsorg om detaljer kan skapa en bostad som både ser fantastisk ut och fungerar optimalt"

Hesperiegatan 2_efterhigh

Resultatet är ett hem som utstrålar tidlös elegans och erbjuder ökad funktionalitet. Det här projektet visar tydligt hur noggrannhet i detaljer och omsorg om materialval kan förvandla en bostad till något som både ser fantastiskt ut och fungerar optimalt.

Om du drömmer om en liknande renovering, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner för ditt hem och skapa en plats där både form och funktion möts i perfekt harmoni.

Rulla till toppen